We're in beta!

Καλώς Ήρθατε στα Κελάρια Παρνασσού

Η αμπελουργική μας δραστηριότητα ξεκίνησε εδώ και 15 χρόνια. Τα κρασιά μυας ξεχωρίζουν για τα λεπτά αρώματά τους, τη δομή, το σώμα και την δυνατή τους επίγευση.

Περισσότερα »

Αμπελοτόπι

Εκεί που ο Ελικώνας συναντά τον Παρνασσό, στο Δίστομο Βοιωτίας δημιουργείται μία κοιλάδα και ένα οροπέδιο. Στην κοιλάδα Τσέρεση και στο Οροπέδιο του Διστόμου, σε υψόμετρο περίπου 500 μέτρων απλώνεται ένα απέραντο αμπελοτόπι, ένας τόπος ευλογημένος. Το μικροκλίμα της περιοχής σε συνδυασμό με την ποικιλιακή σύνθεση των αμπελώνων, που σε[…]

Περισσότερα »

Η Περιοχή

Εκεί που ο Ελικώνας συναντά τον Παρνασσό, στο Δίστομο Βοιωτίας δημιουργείται μία κοιλάδα και ένα οροπέδιο. Στην κοιλάδα Τσέρεση και στο Οροπέδιο του Διστόμου, σε υψόμετρο περίπου 500 μέτρων απλώνεται ένα απέραντο αμπελοτόπι, ένας τόπος ευλογημένος.

Περισσότερα »

Οι ετικέτες μας

Η συλλογή , δημιουργήθηκε στο οινοποιείο και ακολουθεί έναν πιο μοντέρνο και minimal σχεδιασμό των ετικετών τηρώντας αυστηρά τα υψηλότερα ποιοτικά standards, αξιοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του οινοποιείου και εφαρμόζοντας πρωτοπόρες ιδέες και μεθόδους, Οι ετικέτες Κελάρια Παρνασσού λευκό, ροζέ και ερυθρό, οι οποίες περιλαμβάνονται αρκετά χρόνια στην παραγωγή του οινοποιείου,[…]

Περισσότερα »

Εμείς

Η αμπελουργική μας δραστηριότητα ξεκίνησε εδώ και 15 χρόνια. Τα κρασιά μυας ξεχωρίζουν για τα λεπτά αρώματά τους, τη δομή, το σώμα και την δυνατή τους επίγευση.

Η παραγωγή τους γίνεται στο ιδιωτικό μας οινοποιείο.

Τα κρασιά μας είναι εύγευστα με ζωηρό, προκλητικό άρωμα που σας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο απόλαυσης του οποίου η ποιότητα κατέκτησε την αγορά.Επιτραπέζια, ξηρά, ροζέ, κόκκινα κρασιά, δημιουργημένα με τέχνη, μεράκι, απο εκλεκτές τοπικές ποικιλίες σταφυλιών ανώτερης ποιότητας.

Περισσότερα »

Latest news

June 4, 2014 - Posted under: Ποικιλίες, Προϊόντα

Μοσχάτο Αμβούργου

Μοναδικό ανάμεσα στα διάφορα είδη του μοσχάτου, το μοσχάτο Αμβούργου ξεχωρίζει από τις ερυθρωπές ρώγες του. Είναι μία από τις λίγες ποικιλίες που οινοποιούνται και παράλληλα καταναλώνονται ως επιτραπέζιες, γιατί έχει νόστιμο σταφύλι, έτοιμο να σαγηνεύσει με το άρωμά του, αλλά και να συμμετάσχει σε ερυθρά, ροζέ και γλυκά κρασιά. Το μοσχάτο Αμβούργου απαντάται[…]